Trouwambtenaar

Ik presenteer met alle liefde jullie liefdesverhaal! Liefs, Wendy-Kristy

Volledige rust en vertrouwen in de trouwambtenaar, dat is wat ik jullie bovenal gun. Ik wil jullie zekerheid geven dat de ceremonie verloopt zoals wij hem van tevoren samen bedacht hebben, met alles wat het voor jullie extra bijzonder maakt. Dat is mijn cadeau aan jullie, want dat maakt dat jullie kunnen gaan genieten van elkaar en de gasten! Dat is op dé dag het enige wat telt.

Ik ben dankbaar dat ik jullie mag begeleiden naar dat belangrijke moment, het jawoord, en daarmee het startschot van jullie verdere leven samen. Laten we die start samen onvergetelijk maken!

Graag stel ik mijzelf verder voor. Maar een (vrijblijvende) kennismaking vertelt zoveel meer. 

Lieve reacties waar ik dankbaar voor ben

Liefs van M&O

Wij hadden voor onze trouwdag de allerbeste en leukste BABS. Het was echt fantastisch, dankjewel dat je dit voor ons wilde doen. Het was onvergetelijk!

Liefs van S&I

Je maakte er vrijdag echt een feestje van. Dankjewel!!!!

Liefs van N&J

We willen je nog even extra bedanken. Je hebt het zo goed gedaan!

Liefs van G&P

We zijn ook een beetje van jou gaan houden. Bedankt voor de geweldige ceremonie!

Liefs van F&L

We vonden de ceremonie echt ontzettend leuk! Dank je wel dat je ons liefdesverhaal zo prachtig hebt verwoord! :)

de leukste terugblikken

K&R

Twee mooie ceremonies in de appelboomgaard! Voorganger Niels & ik hebben onze ceremonies volledig op elkaar afgestemd, waardoor K&R zowel wettelijk als voor de kerk getrouwd zijn en het toch voelde als 1 ceremonie! #teamwork

P&N

Nog even vastleggen dit soort momenten 🙂 Wat was het leuk en wat zijn dit dan dierbare herinneringen! Bedankt voor het vertrouwen Pierre & Nadine, gefeliciteerd!

S&I

S&I hadden de allerleukste en knapste ringdrager van allemaal!

M&K

30min met een bootje vastzitten midden op de Reeuwijkse Plassen en gesleept moeten worden. Maar gelukkig wel net op tijd overgevaren voor de ceremonie mét een droge trouwakte! Wat een verhaal en wat was de bruiloft van M&K een feestje!

O&M

Ik mocht het huwelijk van mijn eigen broer en schoonzus voltrekken! Zo emotioneel en zo mooi. Dat jullie maar voor altijd zo gelukkig mogen blijven!

Ik vind het heerlijk om jullie foto’s terug te zien na afloop. Dus stuur ze vooral op 😀 Het blijft iets bijzonders om intens geluk van dichtbij te zien.